Keuze van de bloemist

30,0050,00

Kunt u geen keuze maken? Dan is dit boeket een aanrader! Laat onze dames voor u beslissen. Zij maken een mooi royaal boeket voor u.

Zelf kunt u de kleuren kiezen, wilt u dit ook aan de dames over laten? Dat is mogelijk kies dan voor ‘anders’.

U kunt altijd aanvullingen geven bij de notities. Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen of bellen.

 

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Plukboeketten! De nieuwe trend voor in de vaas. Maar wat is een plukboeket nu eigenlijk? Een Plukboeket is een boeket waarbij er allerlei verschillende bloemen worden toegevoegd aan het boeket. Vaak worden er enkele bloemen van een soort toegevoegd aan het plukboeket. Als het om een grootkoppige bloem gaat, zal er een enkele bloem worden toegevoegd aan het plukboeket. Onder grootkoppige bloem vallen bijvoorbeeld; lelie, zonnebloem, hortensia, etc.

Ondanks dat het boeket uit veel verschillende bloemen bestaat kan het boeket uit een en dezelfde kleur bloemen bestaan. Vaak wordt er juist bij dit boeket gekozen voor bonte kleuren. Maar wanneer u hier niet van houd kunt u natuurlijk kiezen voor een plukboeket met rustige kleurstellingen.

De bloemen worden op allerlei verschillende hoogtes verwerkt in het boeket. Door de hoogte verschillen is iedere bloem goed zichtbaar en komt deze geheel tot zijn recht.

Vaak worden er ‘luxere’ bloemen in plukboeketten gebruikt zoals; Anthuriums, protea, strelitzia (beter bekent als de paradijsvogelbloem). Ook kunnen er (pampas) pluimen in het boeket worden verwerkt om het boeket nog speelser te maken.

 

Maat

Small, Medium, Large

Kleur

Oranje/Rood, Paars/Roze, Roze/Wit, Wit, Anders

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keuze van de bloemist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *