Keuze van de bloemist

30,0050,00

Kunt u geen keuze maken? Dan is dit boeket een aanrader! Laat onze dames voor u beslissen. Zij maken een mooi royaal boeket voor u.

Zelf kunt u de kleuren kiezen, wilt u dit ook aan de dames over laten? Dat is mogelijk kies dan voor ‘anders’.

U kunt altijd aanvullingen geven bij de notities. Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen of bellen.

 

 

Plukboeketten!

De nieuwe trend voor in de vaas. Maar wat is een plukboeket nu eigenlijk? Een Plukboeket is een boeket waarbij er allerlei verschillende verse bloemen worden toegevoegd aan het boeket. Vaak worden er enkele bloemen van een soort toegevoegd aan het plukboeket. Als het om een grootkoppige bloem gaat, zal er een enkele bloem worden toegevoegd aan het plukboeket. Onder grootkoppige bloem vallen bijvoorbeeld; lelie, zonnebloem, hortensia, etc.

Ondanks dat het boeket uit veel verschillende bloemen bestaat kan het boeket uit een en dezelfde kleur bloemen bestaan. Vaak wordt er juist bij dit boeket gekozen voor bonte kleuren. Maar wanneer u hier niet van houd kunt u natuurlijk kiezen voor een plukboeket met rustige kleurstellingen.

De bloemen worden op allerlei verschillende hoogtes verwerkt in het boeket. Door de hoogte verschillen is iedere bloem goed zichtbaar en komt deze geheel tot zijn recht.

Vaak worden er ‘luxere’ bloemen in plukboeketten gebruikt zoals; Anthuriums, protea, strelitzia (beter bekent als de paradijsvogelbloem). Ook kunnen er (pampas) pluimen in het boeket worden verwerkt om het boeket nog speelser te maken.

Veldboeket

Wat is een Veldboeket? De naam van dit boeket verraad het eigenlijk al. Het boeket is samengesteld uit zwierige en kleurrijke bloemen, waardoor het lijkt alsof de bloemen zo uit het veld zijn geplukt. Maar een veldboeket kan natuurlijk ook uit neutrale en witte bloemen bestaan. Dit geeft vaak een soort bruidsgevoel aan het boeket.

Een veldboeket is een relatief veilige keuze om aan iemand cadeau te doen. Omdat het ‘bijna’ iedereen hier van houd.

Maat

Small, Medium, Large

Kleur

Oranje/Rood, Paars/Roze, Roze/Wit, Wit, Anders

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keuze van de bloemist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *