Over Royal Fleur

Begonnen in 1968.....

Na jaren in de kolen te hebben gewerkt begonnen Jo en Piet Tetteroo hun eerste bloemenwinkel in Voorhout: ‘P.Tetteroo Bloemen en Planten’.

In deze tijd verkochten we voornamelijk planten en gebonden bloemen, ”boeketten bestonden toen amper” zegt oma Jo. 

Tweede generatie

In de jaren 80 interesseerde de jongste zoon zich steeds meer in de bloemensector. Begonnen als hulp in de winkel van zijn ouders nam Cor uiteindelijk de winkel over. 

Cor merkte veranderingen in de markt, mensen wilde niet meer een woonkamer vol met planten. Boeketten werden steeds populairder.

Bij boeketten gaat het niet alleen om de kwaliteit van de bloemen, maar ook om hoe mooi het gebonden/ geschikt wordt. 

Samen met zijn vrouw Judith maakte hij van ‘P.Tetteroo Bloemen’-  Royal Fleur, een begrip in de bollenstreek met meerdere vestigingen. 

2020

Rosan, de oudste dochter van Judith en Cor wie vanaf jongs af aan heeft geholpen in de bloemenwinkel doet nu haar intrede en neemt het stokje over.

Samen met haar moeder leidt ze de winkel in Sassenheim en breidt het concept verder uit. 

Royal Fleur Sassenheim is en blijft met het bekende gezicht van deze dames een fijne winkel om bloemen te kopen. Middels deze website kan dit nu ook Online, door heel Nederland!

Naast toegankelijkheid wil Royal Fleur tot de top behoren qua design en techniek. Constant komen we met nieuwe creaties, ontwerpen gebaseerd op de laatste trends. 

Bloemen betekenen voor ons; blijdschap, natuur, kunst en mensen.